'Over en out voor publiekslieveling Ruud Vormer bij Club Brugge'

'Over en out voor publiekslieveling Ruud Vormer bij Club Brugge'
Zaterdag 02 april 2022 - 15:00   I   door Redactie

Het lijkt al even over en out tussen Ruud Vormer en Club Brugge. Tegen Beerschot mocht hij nog eens opdraven, maar overtuigen deed hij allerminst.

De 33-jarige Nederlander zit in vieze papieren bij Club Brugge. Zijn contract loopt volgend jaar af en op speelminuten moet hij niet meer al te veel hopen. Voor de wedstrijd tegen Beerschot speelde hij amper 22 minuten in zes wedstrijden. Pijnlijk voor iemand met zijn status.

Tegen Beerschot speelde hij wél een volledige wedstrijd, maar dat had meer te maken met de vermoeidheid van Denis Odoi. Hij was nog maar net terug van interlandverplichtingen en had nood aan rust. Je zou dan denken dat Vormer zijn kans zou grijpen, maar niets is minder waar.

Bij Het Nieuwsblad krijgt hij de slechtste score van heel de ploeg. Net als de bekritiseerde Jack Hendry krijgt Vormer amper een vijf op tien. "Kon zijn gebrek aan ritme niet verbergen tijdens zijn eerste basisplaats van het seizoen. Had het moeilijk met het tempo van zijn ploegmaats", was de analyse van de krant.

Bankzitter

De vraag is maar hoe hij dat ritme terug zal krijgen met de play-offs in het verschiet. In volle titelstrijd kan Schreuder de 'vijfjes' uit zijn ploeg echt wel missen. Tegen een ploeg als Beerschot kom je daar nog mee weg, maar wat met tegenstanders als Union, Antwerp, AA Gent of Anderlecht?

Poll: Is Ruud Vormer volgend jaar nog een speler van Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Union  I  Antwerp  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Beerschot

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024