Unibet Experts blikken vooruit: "Zíj hebben de beste bank van België"

Unibet Experts blikken vooruit:
Vrijdag 22 april 2022 - 10:00   I   door Redactie

De reguliere competitie zit erop en dus mogen we ons klaarmaken voor zes topwedstrijden in de Champions' play-offs. De Unibet Experts blikken vooruit op Club Brugge-Antwerp.

Expert Alex ziet toch een opvallende trend bij de Great Old. "Buitenshuis pakt Antwerp meer punten (32) dan thuis (31). Als ze winnen van Club Brugge zijn ze er onmiddellijk heel dichtbij. Dat is misschien wel de juiste motivatie om een topprestatie neer te zetten", steekt hij van wal.

"Ik denk dat Paul Gheysens zijn portefeuille nog eens extra zal opentrekken voor een prestige-overwinning tegen 'zijn beste vriend'. In de laatste acht wedstrijden scoort Club Brugge in beide helften. Ik vind dat een opmerkelijke statistiek", pikt Dimi in.

En daar stopt het niet, want Club heeft momenteel de beste vorm van de JPL te pakken. "Club Brugge won ook gewoon zijn laatste acht wedstrijden", aldus Dimi. "Niet vergeten: Antwerp is wel trefzeker in al zijn uitwedstrijden. Dat valt wel op."

Smaakmakers

"Antwerp moet rekenen op individuele acties", gaat Alex verder. "Ze moeten rekenen op Frey of op Benson. Ik weet niet of dat in de Champions' play-offs genoeg is." Dimi kijkt dan weer vooral met grote ogen naar de smaakmakers bij Club Brugge.

"Club Brugge heeft gewoon de sterkste bank van België vind ik", is hij duidelijk. "Het gevaar komt ook van alle kanten. De Ketelaere speelt de pannen van het dak." Alex ziet nóg een Club-speler die het verschil gaat maken. "Skov Olsen is ook ongelooflijk. Het zou me niet verbazen moest hij één of twee assists afleveren", sluitt hij af.

Beide heren lijken ervan uit te gaan dat we doelpunten zullen zien in de eerste wedstrijd van de Champions' play-offs tussen Club Brugge en Antwerp. Bij Unibet zullen zij hun geld echter inzetten op een overwinning van blauw-zwart.

Poll: Denk je dat Club Brugge zal winnen van Antwerp?

TAGS  I  Unibet Experts  I  Club Brugge  I  Antwerp

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024