Antwerp-sterkhouder Nainggolan weet het zeker: "Zíj gaan de titel pakken"

Antwerp-sterkhouder Nainggolan weet het zeker:
Vrijdag 22 april 2022 - 11:30   I   door Redactie

Antwerp start aan de Champions' play-offs met zeven punten achterstand op leider Union. Zondag trekt de Great Old naar Club Brugge, waar ze moeten winnen om de kloof niet té groot te laten worden.

Simpel zal het op Jan Breydel alleszins niet worden. Club Brugge pakte 24 op 24 en lijkt helemaal onder stoom net voor de play-offs. Radja Nainggolan denkt dan ook dat blauw-zwart zijn derde opeenvolgende landstitel zal pakken, maar verdiend noemt hij het niet.

En dat heeft alles te maken met de play-offs. "Dit moet de enige competitie ter wereld zijn waar zoiets bestaat, niet? In Italië begrijpen ze niets van dit systeem", aldus de ex-Rode Duivel bij La Dernière Heure. "Voor mij verdient de eerste van de competitie - in dit geval Union - de titel."

"Het is niet eerlijk, maar alles is te herdoen", ging de sterkhouder van Antwerp verder. "Daarom zet ik mijn geld op Club Brugge. Blauw-zwart heeft de beste kern. Het is bovendien een lang seizoen geweest voor Union, dat geen al te brede kern heeft."

Poll: Wie verdient de titel op dit moment het meest?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  Rode Duivels  I  Union

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024