'Alfred Schreuder duwt ongezien toptalent naar de uitgang bij Club Brugge'

'Alfred Schreuder duwt ongezien toptalent naar de uitgang bij Club Brugge'
Donderdag 05 mei 2022 - 10:00   I   door Redactie

Bij Club is iedereen bezig met de titelstrijd, maar Vincent Mannaert is ondertussen ook al bezig met de komende seizoenen. Enkele sterkhouders staan op vertrekken en ook Alfred Schreuder wordt gelinkt aan een vertrek.

Misschien wel één van de belangrijkste transferdossiers op de tafel van Vincent Mannaert is die van Noah Mbamba. Hij noemde hem zelfs ooit "één van de grootste talenten in Europa in zijn leeftijdscategorie". Maar zijn contract loopt af in 2023 en volgens Het Nieuwsblad zijn er twijfels bij het toptalent en zijn entourage.

Philippe Clement geloofde duidelijk meer in de 17-jarige middenvelder dan zijn opvolger Alfred Schreuder. Noah Mbamba zat zelfs nog geen enkele keer in de selectie van de Nederlander. Als hij niet snel meer kansen krijgt, is de kans groot dat Club een contractverlenging mag vergeten.

Dat zal ook veel afhangen van de toekomst van Alfred Schreuder. Als hij effectief vertrekt, zou zijn opvolger wel eens de doorslag kunnen geven. Volgens Transfermarkt wordt de marktwaarde van Mbamba geschat op vijf miljoen euro. Een koopje dus voor Europese (sub)toppers.

Poll: Verdient Mbamba meer kansen bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Ajax

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024