'Straffe onthulling over relatie tussen Alfred Schreuder en Vincent Mannaert'

'Straffe onthulling over relatie tussen Alfred Schreuder en Vincent Mannaert'
Dinsdag 10 mei 2022 - 10:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge proberen ze zich zoveel mogelijk te focussen op de titelstrijd, maar de situatie rond Alfred Schreuder kan natuurlijk niet weggetoverd worden.

Want de flirt tussen de Nederlandse trainer en Ajax lijkt ondertussen te zijn overgegaan in een verloving. Maar volgens Het Laatste Nieuws vinden ze dat bij Club Brugge geeneens zo erg. Want er heerst serieuze twijfel over Schreuder. Zeker na de zege op Union.

De krant stelt dat zijn aanpak door alle geledingen in twijfel getrokken werd. Zowel door fans, spelers, waarnemers en zelfs in de bestuurskamer, waar hij vooral met Vincent Mannaert in aanraking komt. Ondanks een indrukwekkende 31 op 33.

"De scepsis werd gaandeweg gevoed door de eigenzinnigheid van Schreuder", valt er te lezen. "Hoe voornaam en respectvol hij zijn persconferenties en interviews afwerkt, zo koppig is-ie achter de schermen. Trouw aan zijn filosofie en ideeën, weinig vatbaar voor inmenging of een andere kijk."

Zakelijk

Het besluit: "De relatie tussen Schreuder en het Brugse bestuur kan als 'zakelijk' omschreven worden. Met oog voor het gemeenschappelijk belang. De achttiende landstitel in de wacht slepen, om vervolgens als grote mensen tevreden uit elkaar te gaan."

Poll: Vind je dat een relatie tussen trainer en bestuur meer moet zijn dan zakelijk?

TAGS  I  Club Brugge  I  Union  I  Ajax

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024