‘Transferdossier Anderlecht-sterkhouder komt in een stevige stroomversnelling’

‘Transferdossier Anderlecht-sterkhouder komt in een stevige stroomversnelling’
Maandag 08 augustus 2022 - 13:00   I   door Redactie

Bij Anderlecht leek het huiswerk een aantal weken terug al gedaan. De laatste dagen komt paars-wit toch terug piepen op de transfermarkt. Vooral op het uitgaande vlak zitten er nog enkele verrassingen aan te komen.

Eén van die verrassingen is de transfer van sterkhouder Francis Amuzu. De Belgische winger van Ghanese afkomst zou volgens transferexpert Sacha Tavolieri snel de overstap naar OGC Nice maken.

Bij Nice waren ze namelijk nog aan het wachten op een antwoord van Marcus Thuram. Thuram is net als Aumuzu een linkervleugelspeler en speelt momenteel in de Bundesliga. De Fransman heeft laten weten niet geïnteresseerd te zijn in het aanbod van Nice.

Nu wordt er door Tavolieri verwacht dat Nice zich helemaal op Amuzu gaat storten. Amuzu speelde zondag een enorm sterke match waarin hij twee keer wist te scoren. Na de wedstrijd grapte de coach van Anderlecht nog even over zijn transferprijs: "Als hij 8 miljoen euro waard was, zijn er het na zijn tweeklapper nu misschien wel 16 miljoen”, aldus Mazzu bij de RTBF.

Poll: Denk jij dat Amuzu tegen het weekend nog eigendom is van Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  OGC Nice

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022