Drama in de maak: ‘Na Hojlund wijst alweer prioritair transfertarget Club Brugge af'

Drama in de maak: ‘Na Hojlund wijst alweer prioritair transfertarget Club Brugge af'
Zaterdag 27 augustus 2022 - 16:00   I   door Redactie

Landskampioen Club Brugge vertoeft momenteel op de eerste plaats in het klassement van de Jupiler Pro League. Ze wisten vrijdag Charleroi met 1-3 te verslaan. Enkele concurrenten moet wel nog een inhaalwedstrijd spelen.

Ondanks de vlot scorende Ferran Jutgla in hun rangen te hebben, wil Club graag nog een spits aantrekken. Eerder grepen ze al naast Rasmus Hojlund, maar nu lijkt er weer een nieuw transferdrama in de maak.

De Waalse transferexpert Sacha Tavolieri meldt namelijk dat Serhou Guirassy het nog niet zou zien zitten om naar de landskampioen te transfereren. De spits verwacht namelijk nog een aantal aanbiedingen uit de Premier League.

Daar zou Guirassy naar willen kijken voordat hij een beslissing neemt. Club had nochtans een akkoord gesloten met Stade Rennais. Ze zouden de spits voor 10 miljoen euro plus een doorverkooppercentage kunnen overnemen.

Opties

Mocht Guirassy definitief weigeren, dan blijven er niet veel opties meer over voor Club. Vooral de naam van Paul Onuachu weerklinkt op Jan Breydel. KRC Genk zou weliswaar niet staan springen om hun targetman naar de concurrent te laten verkassen.

Poll: Denk jij dat Club voor het sluiten van de transfermarkt nog een spits zal aantrekken?

TAGS  I  Club Brugge  I  Stade Rennais

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024