"Hij kan zich tijdens de play-offs ontpoppen als de joker van Club Brugge"

Dinsdag 21 maart 2017 - 21:15   I  

Club Brugge gaat enigszins gehavend de play-offs tegemoet. Izquierdo en Limbombe zijn nog altijd buiten strijd, Refaelov en Rotariu halen momenteel nog niet het gewenste niveau.

Mogelijk zal Preud'homme daardoor opteren om met één spits en één iemand in steun te spelen. Het Laatste Nieuws dicht daarvoor een sleutelrol toe aan de Nederlander Lex Immers. "Binnengehaald als een wintertransfer waar best wel iets van werd verwacht. Alleen zorgden eerst een conditie-achterstand en vervolgens een vervelende blessure ervoor dat zijn rendement voorlopig beperkt blijft tot enkele invalbeurten.”

Immers speelde nog maar 128 minuten voor Club, maar toonde al wel wat hij in zijn mars heeft. “Als Immers de volgende weken ietwat vorm kan tonen, zou hij zich in de Play-Offs wel eens kunnen ontpoppen tot de Brugse joker. Keuze genoeg overigens voor MPH voor de stek achter diepe spits Vossen. Immers dus, Braziliaanse bonk Wesley ook, Vanaken uiteraard. Maar evengoed tovert de Trainer van het Jaar, samen met sidekick Philippe Clement en assistent Stephan Van der Heyden, nog iets anders uit zijn hoge hoed. Vanaken en Vormer op de flanken in een vijfmansmiddenveld bijvoorbeeld.”

TAGS  I  lex immers  I   club brugge

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024