Club-trainer Hoefkens dropt maar liefst zes (!) nieuwe namen in zijn basiselftal tegen Seraing

Club-trainer Hoefkens dropt maar liefst zes (!) nieuwe namen in zijn basiselftal tegen Seraing
Zaterdag 10 september 2022 - 17:05   I   door Redactie

Zaterdagavond staat het duel tussen Club Brugge en Seraing op de agenda. Bij de landskampioen krijgen enkele spelers rust, aangezien er volgende week weer een belangrijke Europese wedstrijd op het programma staat.

Zo was het al langer geweten dat matchwinnaar Abakar Sylla niet aan de aftrap zal verschijnen. Hoefkens nam de piepjonge verdediger niet eens op in zijn selectie, al is dat vooral om decompressie tegen te gaan en hem voldoende rust te bieden.

Maar waar er een speler uit de basiself verdwijnt, moet een andere hem komen vervangen. Die eer is vanavond weggelegd voor Dedryck Boyata. Maar daar blijft het niet bij, Hoefkens wisselt op nog vijf andere plaatsten van speler. Zo komen Sobol, Balanta, Larin, Nusa én Yaremchuk in de ploeg.

Zij vervangen Onyedika, Meijer, Jutgla, Sowah en Skov Olsen. Vooral de basisplaats van Larin zal bij de supporters enkele vraagtekens oproepen. Verder is het voor recordtransfer Roman Yaremchuk zijn eerste basisplaats bij de landskampioen. Ook Antonio Nusa mag voor de eerste keer dit seizoen aan de aftrap komen.

Poll: Snap jij dat Hoefkens Larin laat aan de aftrap laat verschijnen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Seraing

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024