Niet één, maar twee enorme meevallers voor Pro League-leider Royal Antwerp

Niet één, maar twee enorme meevallers voor Pro League-leider Royal Antwerp
Vrijdag 30 september 2022 - 21:30   I   door Redactie

Na een tweetal weken geen competitievoetbal te hebben gespeeld, hervat Antwerp zijn Pro League-campagne zondag op het veld van KV Kortrijk. In aanloop naar die wedstrijd kwam Mark van Bommel met heel goed nieuws naar buiten.

Op de persconferentie van vrijdag pakte de trainer uit met een fantastische aankondiging. Michael Frey en Michel-Ange Balikwisha hebben tijdens de interlandbreak namelijk meegetraind met de groep. Vooral voor Balikwisha is dat bijzonder goed nieuws, er werd voor de break immers verwacht dat hij nog wat langer in de lappenmand zou liggen.

Dat Frey en Balikwisha binnenkort terug inzetbaar zullen zijn is een enorme opsteker voor trainer Van Bommel. Zonder hen liep het ook allemaal gesmeerd voor Antwerp, maar in de eerste paar weken van dit seizoen waren beiden enorm belangrijk voor de Great Old.

Björn Engels en Faris Haroun zouden nog niet meteen inzetbaar zijn. Van Bommel verwacht dat Haroun volgende week de groepstrainingen hervat. Voor Engels zou ook volgende week nog te vroeg komen: “Zijn revalidatie duurt iets langer dan verwacht”, valt er te lezen op de website van Antwerp.

Poll: Naar de terugkeer van welke speler kijk jij het meeste uit?

TAGS  I  Antwerp  I  KV Kortrijk

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023

maandag 27 november 2023

zondag 26 november 2023

zaterdag 25 november 2023