‘Felice Mazzu pakt opeens uit en verrast volledige RSC Anderlecht-aanhang’

‘Felice Mazzu pakt opeens uit en verrast volledige RSC Anderlecht-aanhang’
Woensdag 05 oktober 2022 - 14:00   I   door Redactie

Donderdag staat de Conference League-wedstrijd tussen Anderlecht en West Ham United op het programma. In het Lotto Park proberen Anderlecht en Mazzu de crisis af te wenden.

Daarvoor zou Felice Mazzu wel eens beroep kunnen doen op een onverwachte speler. Vanochtend was L’Avenir aanwezig op de training van Anderlecht. Daar maakte het nieuwsmedium een opvallende vaststelling: Lucas Stassin trainde namelijk mee met de A-kern van paars-wit.

De 17-jarige spits is een van de absolute sterkhouders van de RSCA Futures in de Challenger Pro League. Stassin wist namelijk al 6 keer te scoren in 7 wedstrijden. Aangezien de jonge aanvaller daags voor de wedstrijd tegen West Ham mag meetrainen, lijkt het niet onwaarschijnlijk dat hij ook op in de selectie zal opduiken.

Anderlecht heeft het momenteel moeilijk in de spits. Fabio Silva lijkt zijn goede vorm kwijtgespeeld te zijn en Sebasiano Esposito kon nog niet overtuigen bij paars-wit. Of Stassin aan de aftrap zal verschijnen lijkt onwaarschijnlijk, maar het is alom bekend dat trainer Felice Mazzu jonge spelers zo veel mogelijk kansen probeert te geven.

Poll: Denk jij dat Stassin speelminuten zal maken tegen West Ham United?

TAGS  I  Anderlecht  I  West Ham United

woensdag 4 oktober 2023

dinsdag 3 oktober 2023

maandag 2 oktober 2023

zondag 1 oktober 2023