Verheyen maakt paars-witte speler compleet af: "Als trainer word je daar gek van"

Verheyen maakt paars-witte speler compleet af:
Vrijdag 07 oktober 2022 - 08:00   I   door Redactie

Anderlecht ontgoochelde donderdag nog maar eens door onnodig te verliezen van West Ham United. En dat maakte wel wat kritiek los.

Zoals in de studio's van Sporza bij Gert Verheyen bijvoorbeeld. Hij toonde geen genade voor één bepaalde speler bij het tegendoelpunt en noemde man en paard. Amadou Diawara was voor hem de grote schuldige.

Niet alleen omdat hij bij de fase in achteruit stapte, maar vooral de manier waarop. "Diawara sjokt letterlijk terug en bezit niet die agressiviteit die een defensieve middenvelder nodig heeft", aldus Verheyen.

"Ok, Wesley Hoedt stapt onnodig uit, maar de grote fout ligt wel bij Diawara. Hij speelde naar het beeld van zijn hele wedstrijd en was totaal niet bij de les. Hij verloor ook alle duels. Als ik dan een paar van zijn ploegmaats zie, dan zie ik toch een gebrek aan intensiteit."

Fysiek

Zijn conclusie was dan ook beenhard: "Diawara was de slechtste van allemaal. Hij mag dan misschien fysiek niet in orde zijn, maar zo kan hij niet in de basis staan. Als je een speler zó ziet verdedigen bij een tegengoal, is dat als trainer om gek van te worden."

Poll: Vind jij Diawara een miskoop?

TAGS  I  Anderlecht  I  West Ham United  I  Silkeborg  I  FCSB

zaterdag 20 juli 2024

vrijdag 19 juli 2024

donderdag 18 juli 2024

woensdag 17 juli 2024