Het loopt helemaal fout bij Gent: Vanhaezebrouck afwezig voor match tegen Union

Het loopt helemaal fout bij Gent: Vanhaezebrouck afwezig voor match tegen Union
Dinsdag 18 oktober 2022 - 17:32   I   door Redactie

AA Gent zit duidelijk in de hoek waar de klappen vallen. En daar kan ook de matige zege tegen tien man van KV Mechelen niets aan veranderen.

Na de open oorlog tussen Hein Vanhaezebrouck en zijn voorzitter Ivan De Witte was het dinsdagmiddag voor pers en fans toch even slikken. Want opeens geen HVH te zien op de persconferentie, wel assistent Peter Balette. De logische gedachtengang dat er meer achter zat werd echter snel gecorrigeerd.

Vanhaezebrouck zou immers... ziek zijn. "A sinds de match op Djürgardens", aldus Balette. "Hij heeft zich sterk willen houden, maar de medicijnen hielden hem niet op de been. Als ik hem al moeilijk versta aan de telefoon weet je dat training geven niet lukt." Een probleem met de belangrijke match op Union van woensdag.

Balette gaf nog mee dat er een A- en B-scenario is voor Union. "Hein zal misschien aanwezig zijn, maar hij zal niet in de kleedkamer komen. Het is besmettelijk, zijn vrouw is ook al aangestoken. Contacten met spelers gaat hij dus mijden. We hebben wel alles besproken."

Poll: Vind je de ziekte van Vanhaezebrouck een probleem?

TAGS  I  AA Gent  I  Union  I  Djürgardens

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024