Stijn Stijnen houdt zich echt niet in over Vincent Mannaert en Bart Verhaeghe bij Club

Stijn Stijnen houdt zich echt niet in over Vincent Mannaert en Bart Verhaeghe bij Club
Vrijdag 04 november 2022 - 14:00   I   door Redactie

Nu het Europees voetbal aan de kant geschoven wordt is er ook ruimte voor het bekervoetbal.

En bij Club Brugge krijgen ze woensdag een oude bekende over de vloer. Met Patro Eisden Maasmechelen komt immers de ploeg van trainer Stijn Stijnen over de vloer. Dat lijkt ietwat ongemakkelijk gezien de manier waarop die gedwongen moest vertrekken.

De gewezen keeper werd er immers van verdacht zijn collega-keepers zwartgemaakt te maken op een forum van Club-fans. Later namen zijn vrouw en broer de schuld op zich. Maar in De Krant van West-Vlaanderen laat Stijnen weten dat hij geen rancune voelt.

"Club Brugge is altijd mijn club gebleven. Honderd procent. Het wordt zelfs een hartelijk terugzien, denk ik. Ik heb met Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert geen enkel probleem. Over mijn triest vertrek moet niets uitgepraat worden."

Belangrijkste ooit

Omdat blauw-zwart voor hem een andere club geworden is, met bijna allemaal andere mensen. "Het had wel anders geregeld moeten worden, ik denk dat men daar bij Club Brugge intussen ook zo over denkt", geeft hij nog mee in het weekblad.

En besluiten doet hij met veel lof: "Bart en Vincent zijn de belangrijkste leiders ooit van Club. We moeten eerlijk zijn: niemand geloofde eerst in hun aanpak, er was veel kritiek. Het heeft enkele jaren en veel geld gekost voor er succes was. Maar nu zetten ze Bayerngewijs België naar hun hand."

Poll: Vind je Mannaert en Verhaeghe ook de belangrijkste leiders ooit van Club?

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024