Dít prioritaire transfertarget van Anderlecht ziet overstap zitten: “Ben er klaar voor!"

Dít prioritaire transfertarget van Anderlecht ziet overstap zitten: “Ben er klaar voor!
Maandag 05 december 2022 - 17:00   I   door Redactie

Na het wereldkampioenschap zal Jesper Fredberg, de nieuwe CEO Sports, officieel in dienst treden bij RSC Anderlecht. Op dat moment zullen de deuren van de transfermarkt ook ontgrendeld worden.

Anderlecht heeft nood aan versterking. De recordkampioen wil een nieuwe spits aantrekken. Eén van de targets die de afgelopen maanden genoemd is, liet zich onlangs uit over een overstap. Het gaat over Dion Beljo, die momenteel bij NK Osijek speelt in de Kroatische competitie.

De 20-jarige spits wist dit seizoen al negen keer te scoren in negentien wedstrijden. “Als er nu een heel interessante aanbieding opduikt, waarom zou ik de stap dan niet zetten?”, opent hij bij Transfermarkt. “Ik ben klaar voor de volgende stap!”

“Maar ik zal niet overhaasten. Mochten er deze winter geen geschikte opties zijn, dan blijf ik hard werken en dan zal ik tot de zomer alles geven om succesvol te zijn met Osijek!”, concludeert het Kroatische supertalent.

Dure vogel

Eén nadeel heeft Anderlecht, de Kroaat is zo sterk bezig dat zijn transferwaarde geëxplodeerd is. Zijn waarde werd een jaar geleden rond 1,5 miljoen euro geschat. Intussen is die gestegen naar 6,5 miljoen euro. Zijn contract loopt ook nog tot medio 2025. Fredberg zal voor het eerst zijn toverstaf moeten bovenhalen als ze Beljo willen aantrekken.

Poll: Zal Anderlecht Dion Beljo deze winter aantrekken?

TAGS  I  Anderlecht  I  NK Osijek

maandag 6 februari 2023

zondag 5 februari 2023

zaterdag 4 februari 2023

vrijdag 3 februari 2023