'Imke Courtois slaat haar mannelijke tafelgenoten in Villa Sporza met verstomming'

'Imke Courtois slaat haar mannelijke tafelgenoten in Villa Sporza met verstomming'
Dinsdag 06 december 2022 - 11:30   I   door Redactie

Het is niet omdat de Rode Duivels uitgeschakeld zijn dat er minder bericht wordt over het WK. Want Villa Sporza blijft op volle toeren draaien.

Voor Jan Segers, journalist bij Het Laatste Nieuws is dat een verademing. Omdat hij naar eigen zeggen volop geniet van het charisma van Gert Verheyen, de kin van Wesley Sonck, de bril van Franky Van der Elst en de wangen van Frank Boeckx die boller staan naarmate het tornooi vordert.

Maar Segers is vooral onder de indruk van iemand anders, zo bekent hij in zijn column in de krant: "Mijn gedacht valt die momentane hoogconjunctuur van Sporza simpel te herleiden tot onze beste man op dit WK voetbal, nochtans onmiskenbaar een vrouw: Imke Courtois."

"Imke excelleert. Ze presenteert. Ze analyseert. Ze doceert. Ze reveleert", prijst hij haar de hemel in. "Haar présence vult de ruimte, wat in het geval van het Wintercircus in Gent (waar het programma doorgaat, red.) een aanzienlijk volume impliceert. Haar expertise slaat haar mannelijke tafelgenoten met verstomming."

Poll: Zie jij Imke Courtois graag bezig?

TAGS  I  Rode Duivels  I  België  I  Villa Sporza

maandag 6 februari 2023

zondag 5 februari 2023

zaterdag 4 februari 2023

vrijdag 3 februari 2023