Gert Verheyen schuift toptrainer opzij: "Met zo'n antwoord kan ik niet leven"

Gert Verheyen schuift toptrainer opzij:
Donderdag 23 februari 2023 - 13:15   I   door Redactie

Gert Verheyen is iemand die zegt waar het op staat. Zowel wat het voetbal betreft als in het echte leven.

In een interview met HUMO laat hij zo blijken dat Roberto Martinez niet meteen zijn favoriete trainer is. En dat zegt hij niet zomaar, maar wel uit ervaring. "Eén anekdote vergeet ik nooit", gaat hij van start in het weekblad.

"Ik werkte nog als bondscoach van de U19 bij de bond, toen we met alle jeugdcoaches een meeting hadden met Martínez. Ons was gevraagd om een presentatie te maken over wat we van onze trainingen terugzagen in de matchen. Daar is nog veel werk ingekropen."

"Na onze uiteenzettingen was het aan Martínez", vervolgde Verheyen. "Ik verwachtte er veel van, tenslotte was hij een coach van hoog niveau: ik wilde graag van hem leren. Groot was onze verbazing toen hij maar één fase bleek te hebben voorbereid."

Geklasseerd

Maar dat was niet waar de analist zich het meest aan stoorde. "Het ergste moest dan nog komen. Zijn deur stond zogezegd altijd open. Maar toen ik hem na die meeting zei dat ik graag eens een training van de A-ploeg wilde bijwonen, kon dat niet."

"Volgens hem zou ik niet snappen wat ik op het veld te zien zou krijgen, aangezien ik de voorafgaande bespreking niet had bijgewoond. Toen heb ik hem geklasseerd. Misschien is hij later veranderd, maar voor mij was het over: met zo'n antwoord kan ik niet leven."

Poll: Snap je Verheyen?

TAGS  I  Rode Duivels  I  België

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024