Zuur: Ibrahimovic is na uitspraak Lukaku nog niet klaar met Rode Duivel

Zuur: Ibrahimovic is na uitspraak Lukaku nog niet klaar met Rode Duivel
Zaterdag 25 maart 2023 - 18:30   I   door Redactie

Romelu Lukaku wist vrijdag een hattrick te scoren tegen Zweden. De Inter-speler heeft een opmerkelijke geschiedenis met de spits van de tegenstander: ‘rivaal’ Zlatan Ibrahimovic.

In 2021 kwamen ze in de Milanese derby neus aan neus te staan. Het ging er toen lelijk aan toe en ze zouden beiden uitspraken hebben gedaan die niet door de beugel kunnen. Lukaku heeft de strijdbijl inmiddels begraven.

Bij het Zweedse Aftonbladet liet Lukaku zich lyrisch uit over zijn 41-jarige ‘rivaal’: “Hij is een krijger. Een speler die al zoveel jaar aan de top staat, moet gerespecteerd worden. Wat hij nog steeds presteert op die leeftijd… petje af!”

“Er zijn absoluut geen ‘hard feelings’ meer tussen ons. We respecteren mekaar gewoon”, liet de hattrickheld optekenen. Zlatan Ibrahimovic was een pak norser voor de camera: “Hij heeft zijn doelpunten kunnen maken, dus dan kan hij blij zijn.”

Vrienden

Na die uitspraak gaf de reporter aan dat Lukaku hem complimenten gegeven had. Ibrahimovic reageerde op geheel eigen manier: “Of we nu weer vrienden zijn? Ik heb hem na de match niet meer gezien. En wat op het veld gebeurt, blijft op het veld!”

Poll: Zal Ibrahimovic met Zweden het EK halen?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Zweden

vrijdag 9 juni 2023

donderdag 8 juni 2023

woensdag 7 juni 2023