Aad de Mos boort Noa Lang opeens persoonlijk déze toptransfer door de neus

Aad de Mos boort Noa Lang opeens persoonlijk déze toptransfer door de neus
Woensdag 05 april 2023 - 08:00   I   door Redactie

Noa Lang aast al sinds vorig jaar op een transfer naar een topclub. Hij kende een moeilijk seizoensbegin, maar de afgelopen maanden speelt hij steeds weer beter. Hij zou zich ook weer in de kijker hebben gespeeld bij enkele interessante clubs.

Bij Het Laatste Nieuws gaf Aad De Mos een uitgebreid interview. Daar had de voormalige Anderlecht-trainer het onder meer over Noa Lang. “Lang is weggestuurd bij Ajax en werd onlangs niet opgeroepen door Koeman bij Oranje, maar dat is beide niet omdat hij niet kan voetballen.”

“Er zit gwoon iets in zijn patroon dat echt niet werkt in een selectie en bij een coach. Hij dribbelt vaak als ie de bal moet afspelen en andersom. Daarbij komt ook nog eens zijn gedrag — steeds weer dat vingertje op zijn mond… Daar moet hij vanaf!”, aldus De Mos. “Bij Lang stapelen de kleine dingetjes zich op en de grote clubs haken erop af.”

De Mos sluit af met een grote onthulling: “Ik merk dat als clubs mij bellen voor spelers van Ajax, Feyenoord en PSV. Dan komt wel eens Lang ter sprake. Onlangs Atalanta, bijvoorbeeld… : ‘Aad, onze hoofdscout heeft een paar spelers in het vizier, hoe zit dat met die en die?' Nou ja..." De Mos boorde Lang dus persoonlijk een toptransfer naar Italië door de neus.

Poll: Snap jij dat Aad De Mos Noa Lang afraadt bij clubs die interesse tonen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Atalanta

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024