OFFICIEEL: Frutos bedankt RSCA en gaat bij déze Belgische club aan de slag

OFFICIEEL: Frutos bedankt RSCA en gaat bij déze Belgische club aan de slag
Dinsdag 04 april 2023 - 20:30   I   door Redactie

Nicolas Frutos werd de laatste dagen veelvoudig aan Anderlecht gelinkt. Paars-wit zou hem graag willen aantrekken om de staf van de Futures te versterken. Frutos bedankte naar verluidt voor dat aanbod.

Frutos liet eerder al weten dat het zijn droom is om ooit hoofdtrainer te worden bij de recordkampioen. Toch laat hij het aanbod om weer aan de slag te gaan bij Anderlecht naast zich neerliggen. La Dernière Heure meldt dat hij voor een andere Belgische club gekozen heeft.

De Argentijn zal namelijk de rol van technisch directeur bij La Louvière — dat momenteel vierde staat in Eerste nationale — op zich nemen. Frutos liet zich de afgelopen weken al zien in de tribune van de voormalige eersteklasser. La Louvière pakte zelf uit met het nieuws bij LDH.

“We proberen ons op deze manier verder te ontwikkelen als club. Nicolas gaat voortaan nauw samenwerken met de staf van het eerste elftal en wordt daarnaast tevens de hoofdverantwoordelijk voor de jeugdacademie”, verklaarde La Louvière bij de Waalse krant.

Poll: Zal Frutos ooit T1 worden bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  La Louvière

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024