Paars-witte supporters kijken op: Kompany richt zich na promotie tot Anderlecht

Paars-witte supporters kijken op: Kompany richt zich na promotie tot Anderlecht
Zaterdag 08 april 2023 - 09:00   I   door Redactie

Vincent Kompany wist zich vrijdag met Burnley te verzekeren van de promotie naar de Premier League. Amper een jaar nadat hij door Anderlecht aan de kant geschoven werd, doet hij als trainer alle monden in Engeland openvallen.

Vandenhaute was de man die Kompany afgelopen zomer richting de exit duwde bij paars-wit. Vrijdagavond stond 'Vince the Prince' onder meer de Belgische pers te woord — waaronder VTM Nieuws. Daar werd hem voorgeschoteld dat Anderlecht spijt heeft van zijn vertrek: “Daar ben ik niet mee bezig!”

“Ik ben alleen maar dankbaar voor de kans die ik bij Anderlecht heb gekregen. Ik heb met grote talenten kunnen werken. Jongens die nu en in de toekomst over heel Europa carrière zullen maken. Jongens die Anderlecht en mij fier zullen maken”, concludeert het bij het paars-witte icoon.

Om af te sluiten heeft hij het ook nog even over zijn toekomst: “Ik heb geen makelaar en ik zie niet in hoe ik tijd zou hebben voor iets anders dan trainen. Ik ben gewoon geconcentreerd op het samenstellen van een competitieve ploeg voor de Premier League!”

Poll: Vind jij het nog steeds jammer dat Kompany Anderlecht verlaten heeft?

TAGS  I  Burnley  I  Anderlecht

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024