Matchen slotspeeldag verplaatst: Fans Belgische topclub spreken schande

Matchen slotspeeldag verplaatst: Fans Belgische topclub spreken schande
Maandag 17 april 2023 - 13:30   I   door Redactie

Volgend weekend staat de slotspeeldag van de reguliere competitie op het programma. Er staat nog heel wat op het spel en om alles zo eerlijk mogelijk te laten verlopen werden alle matchen op hetzelfde moment ingepland.

Normaal zouden de wedstrijden stuk voor stuk op zondag om 18u30 afgewerkt worden. De kalender werd in extremis nog aangepast. Eleven Sports maakte zondag bekend dat er nog twee matchen verplaatst worden.

STVV-Antwerp is qua aanvangsuur veranderd naar 13u30. Ook Seraing-Westerlo is verplaatst en zal zaterdag om 18u15 afgetrapt worden, omdat zondag Luik-Bastenaken-Luik gereden wordt. In beide matchen staat er met het oog op de play-offs niets meer op het spel.

“Men staat niet stil bij de volksverhuis bij zo’n uitmatch. Er trekken 1.175 fans met bussen naar Sint-Truiden. Nu moeten we zes dagen voor de aftrap puzzelen om de bussen te boeken”, klonk het bij een Antwerp-fan in de Gazet van Antwerpen.

Schande

Op Twitter spreken er heel wat voetbalsupporters schande over de late aanpassing in de kalender: “Ik heb echt genoeg van jullie gebrek aan respect voor de fans” en “Dit is absoluut schaamteloos!”

Poll: Vind jij dit een schande van de Pro League en Eleven?

TAGS  I  Antwerp  I  STVV  I  Seraing  I  Westerlo

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024