‘Fredberg vreest voor afscheid: Sterkhouder krijgt nu bijzonder aanbod’

‘Fredberg vreest voor afscheid: Sterkhouder krijgt nu bijzonder aanbod’
Woensdag 10 mei 2023 - 22:00   I   door Redactie

Bij paars-wit gaan ze een drukke zomer tegemoet. Ze willen volgend seizoen opnieuw de top vier halen en daar zijn natuurlijk enkele transfers voor nodig.

Er zijn weliswaar ook nog een aantal contractonderhandelingen van spelers die momenteel bij de club zitten die afgehandeld moeten worden. Het is bijvoorbeeld nog niet duidelijk waar de toekomst van Islam Slimani - die afgelopen winter in extremis de overstap naar paars-wit maakt - ligt.

Fredberg is door Slimani zijn scorend vermogen én zijn rol in de kleedkamer een grote fan van de Algerijn. Zijn contract loopt deze zomer af, maar toch is er nog geen akkoord bereikt over een verlenging. En die onderhandelingen zouden nu nóg iets moeilijker kunnen worden.

Fennec Football meldt namelijk dat de spits een verleidelijke aanbieding heeft gekregen vanuit Saoedi-Arabië. Al-Ahli Saudi wil hem graag het hof maken en heeft naast het riante salaris - dat hij ongetwijfeld zou krijgen - nog een opvallende troef.

Algerije

Ze hebben namelijk al een Algerijnse international in de ploeg rondlopen. De 33-jarige middenvelder Ryad Boudebouz speelt sinds afgelopen zomer in het Midden-Oosten en moet Slimani nu proberen te overtuigen om voor Al-Ahli te kiezen. Wordt vervolgd…

Poll: Zal Slimani volgend seizoen nog bij RSCA spelen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Al-Ahli Saudi

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024