‘Mannaert vreest voor vertrek De Cuyper: Verrassende topclub wil toeslaan’

‘Mannaert vreest voor vertrek De Cuyper: Verrassende topclub wil toeslaan’
Donderdag 11 mei 2023 - 14:45   I   door Redactie

Eén van de spelers die zich volgend seizoen tot sterkhouder moet ontpoppen bij blauw-zwart is Maxim De Cuyper. De linksback maakte dit seizoen veel indruk bij Westerlo.

Aan het einde van het seizoen ziet hij zijn huurovereenkomst aflopen en zal hij terugkeren naar Club. Door zijn uitmuntende prestaties liggen er weliswaar enkele kapers op de kust. Zo melden een aantal Turkse bronnen dat Galatasaray hem bovenaan zijn verlanglijst heeft staan.

De prioriteit van Galatasaray op de komende mercato is het halen van een nieuwe linksback. De ploeg van Dries Mertens staat momenteel aan de leiding in de Turkse eerste klasse en ze zullen volgend seizoen dus de Champions League intrekken, wat ze als extra troef kunnen uitspelen om De Cuyper te overtuigen.

Maxim De Cuyper zijn waarde bedraag momenteel 4,5 miljoen euro en zijn contract bij blauw-zwart loopt nog tot medio 2025. Áls ze hem verkopen, dan zou hij de kassa dus ferm doen rinkelen. Helemaal onmogelijk lijkt een transfer trouwens niet, want met Bjorn Meijer hebben ze al een zeer goede linksback rondlopen op Jan Breydel. Wordt vervolgd…

Poll: Zal De Cuyper volgend seizoen bij blauw-zwart spelen?

TAGS  I  Westerlo  I  Club Brugge  I  Galatasaray

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024