'Club in shock: Carl Hoefkens kaapt Rik De Mil mogelijk weg bij blauw-zwart'

'Club in shock: Carl Hoefkens kaapt Rik De Mil mogelijk weg bij blauw-zwart'
Vrijdag 12 mei 2023 - 15:30   I   door Redactie

Wie de nieuwe hoofdtrainer van Club Brugge wordt is nog niet bekend, maar dat interim-coach Rik De Mil een valabele kandidaat is wel. Alhoewel.

Het zou zomaar kunnen dat De Mil straks weggekaapt wordt door... Carl Hoefkens. Dat is toch wat Het Laatste Nieuws beweert. "De kans is volgens onze informatie groot dat Hoefkens aan de slag gaat als hoofdtrainer in de Engelse tweede klasse."

De eerder dit seizoen ontslagen coach voert volgens de krant concrete onderhandelingen in Engeland, waar hij eerder als speler aan de slag was bij West Bromwich Albion en Stoke City. "Als Hoefkens straks in Engeland tekent, is het niet uitgesloten dat De Mil zijn pad volgt. De twee zijn onafscheidelijk."

Voor Club Brugge zou dat een geweldige klap zijn. In de eerste plaats omdat Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert hem altijd minstens als assistent willen behouden en zijn interim-job straks mogelijk ook omgezet wordt in een vaste stek als hoofdtrainer.

Tevreden

Zo tevreden zijn ze bij de aftredende landskampioen immers over het werk van De Mil die doorgroeide als jeugdtrainer en hoofdcoach van de beloftenploeg Club NXT. Maar de kans bestaat dus dat ze hem deze zomer dus kwijt zijn.

Poll: Zou je het vertrek van De Mil een verlies vinden?

TAGS  I  Club Brugge  I  Club NXT

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024