Schokkende reden voor afhaken Courtois bij Duivels onthuld: “Een bizarre zaak”

Schokkende reden voor afhaken Courtois bij Duivels onthuld: “Een bizarre zaak”
Maandag 19 juni 2023 - 14:00   I   door Redactie

De Rode Duivels zullen het dinsdag in Estland zonder Thibaut Courtois moeten doen. De doelman stuurde zijn kat naar Tubeke en haakt af voor de EK-kwalificatiematch.

De hoofdreden daarvoor lijkt zijn blessure, hij zou sukkelen met een ontsteking aan de knie, te zijn. Het Belang van Limburg meldt weliswaar dat de technische én medische staf van de Duivels van niets wisten. De andere reden is de kwestie in verband met het aanvoerderschap.

Lukaku werd aangeduid als kapitein tegen Oostenrijk, maar Courtois zou de band krijgen tegen Estland. Dat zinde hem naar verluidt niet, maar enkele Vlaamse kranten menen te weten dat er nog een andere reden kan zijn voor zijn plotse vertrek: “Het is een bizarre zaak. Vooral omdat op de achtergrond het verhaal van zijn huwelijk speelt.”

“Thibaut Courtois trouwt deze week nog met zijn Israëlische verloofde Mishel Gerzig in het Zuiden van Frankrijk, waar onder meer Modric en Benzema voor uitgenodigd zijn. Binnen de nationale ploeg vragen sommigen zich dus logischerwijs af of dat grootse huwelijk iets te maken kan hebben met de recente ontwikkelingen”, concludeert de krant.

Poll: Stel dat je Courtois bent, zou je dan dezelfde beslissing nemen?

TAGS  I  Rode Duivels

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024