Transfermarkt LIVE: Skov Olsen naar Fenerbahçe, énorme verrassing Bakayoko?

Transfermarkt LIVE: Skov Olsen naar Fenerbahçe, énorme verrassing Bakayoko?
Maandag 10 juli 2023 - 19:15   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 6 september kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Bij PSG willen ze zich voorbereiden op een mogelijk vertrek van Kylian Mbappé. Rode Duivel Johan Bakayoko staat naar verluidt hoog op de verlanglijst bij de Franse kampioen om Mbappé zijn opvolger te worden.

*Andreas Skov Olsen mag Club deze zomer bij een goed bod verlaten. Net als een aantal Premier League teams houdt ook het Turkse Fenerbahçe zijn dossier nauwlettend in de gaten.

*Ook Abakar Sylla staat dicht bij de exit. Hij heeft een mondeling akkoord met het Franse RC Strasbourg. Er wordt verwacht dat Club vijftien à twintig miljoen euro zal vangen voor de verdediger.

*Na Lang, Mata en mogelijk Skov Olsen en Sylla lijkt ook Tajon Buchanan binnenkort nog te vertrekken bij Club.

*Blauw-zwart heeft een mondeling akkoord bereikt met Thomas Meunier. Er ligt naar verluidt een contract voor drie seizoenen tegen vier miljoen euro per jaar voor hem klaar in Brugge.

*Anderlecht wil middenvelder Justin Lonwijk (23) overnemen van Dynamo Kiev. Hij zou één miljoen euro moeten kosten.

*AA Gent dreigt Gift Orban deze zomer nog te verliezen. Het Franse Lens ziet in hem de ideale opvolger voor Loïs Openda en heeft naar verluidt 20 à 25 miljoen euro veil voor de spits.

*De (record)transferprijs van het zestienjarige supertalent George Ilenikhena van Antwerp kan via bonussen nog oplopen van 6,5 miljoen euro, naar 8,5 miljoen euro.

*Bij Het Laatste Nieuws zijn ze ervan overtuigd dat Charles De Ketelaere AC Milan deze zomer moet verlaten. Ze denken dat een uitleenbeurt aan Atalanta de beste optie is voor de ontwikkeling van de jonge Duivel.

Poll: Wat kan Bakayoko volgens jou best doen?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo  I  RWDM

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024