‘Verschaeren ziet paars-wit doorschakelen: Dít moet nieuwe nummer tien worden’

‘Verschaeren ziet paars-wit doorschakelen: Dít moet nieuwe nummer tien worden’
Maandag 17 juli 2023 - 13:30   I   door Redactie

Bij Anderlecht was Yari Verschaeren afgelopen seizoen één van de weinige spelers die creativiteit in het spel kon brengen. De kruisbandblessure van de spelmaker was dan ook een kleine ramp voor Riemer en co.

Verschaeren zal nog minstens tot Nieuwjaar in de lappenmand liggen, dus Jepser Fredberg moet op zoek naar een (tijdelijke) vervanger. Het leek er lang op dat dat Rodrigo Zalazar van Schalke 04 zou worden, maar de Uruguayaan heeft voor zeven miljoen euro de overstap naar het Portugese Braga gemaakt.

Fredberg moet dus doorschakelen en een nieuwe target uitkiezen, en dat is inmiddels ook gebeurd. Paars-wit richt zijn vizier nu namelijk op Himad Abdelli (23), dat meldt de Franse journalist Nabil Djellit. De Algerijnse international speelt momenteel voor Ligue 2-ploeg Angers en daar beseffen ze dat hij deze zomer niet te houden zal zijn.

Abdelli zijn waarde wordt rond 2,5 miljoen euro geschat, maar aangezien zijn contract pas medio 2026 afloopt zal Angers allicht op een hoger bedrag mikken. Ook enkele Ligue 1-clubs hebben hem hoog op hun lijstje staan, dus Fredberg zal zijn beste onderhandeltechnieken moeten bovenhalen. Wordt vervolgd…

Poll: Zal Fredberg Abdelli - in tegenstelling tot Zalazar - wél kunnen overtuigen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Angers

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024