‘Fredberg trekt grote ogen: Onverwachte wending in transfersoap Anderlecht’

‘Fredberg trekt grote ogen: Onverwachte wending in transfersoap Anderlecht’
Vrijdag 28 juli 2023 - 11:00   I   door Redactie

Jesper Fredberg wist de afgelopen maanden al heel wat mooie transfers af te ronden. Momenteel is hij vooral op zoek naar een nieuwe controlerende middenvelder.

Daarvoor leek hij in eerste instantie uitgekomen bij Santiago Hezze van Huracan, maar de middenvelder wil graag een overstap naar het Braziliaanse Palmeiras maken. Fredberg moest dus doorschakelen en koos Anibal Moreno - de 24-jarige landgenoot van Hezze - van Racing Club uit als nieuw toptarget.

Maar ook Moreno zou zich niet meteen geroepen voelen voor een transfer naar Brussel. Ook hij wil namelijk naar… Palmeiras! Mochten Moreno en Palmeiras een akkoord vinden, dan is er allciht geen plek meer voor Hezze bij de Brazilianen. Hezze zal dus op zoek moeten naar een andere club.

En dan komt Anderlecht natuurlijk weer in het spel voor. CEO Jesper Fredberg heeft het dossier van Hezze (21) nooit écht in de prullenbak gegooid, maar wel in de koelkast gestoken. En het ziet er dus naar uit dat hij dat dossier er weer uit mag halen. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Poll: Wie zou jij het liefste bij Anderlecht zien spelen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Huracan  I  Palmeiras  I  Racing Club

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024