OFFICIEEL: Charles De Ketelaere en Vincent Mannaert schrikken door toptransfer

OFFICIEEL: Charles De Ketelaere en Vincent Mannaert schrikken door toptransfer
Zaterdag 05 augustus 2023 - 14:00   I   door Redactie

De deal lijkt inmiddels helemaal rond. AC Milan heeft een akkoord met Atalanta Bergamo over een uitleenbeurt mét aankoopoptie voor Charles De Ketelaere. Het is enkel nog wachten op de toestemming van de Duivel.

Inmiddels blijft de Italiaanse eersteklasser natuurlijk actief op de transfermarkt. Ze hebben net de toptransfer van Rasmus Hojlund naar Manchester United afgerond. Er gaat naar verluidt een transfersom van 75 miljoen euro plús bonussen gepaard met de overstap.

Vincent Mannaert schrok ongetwijfeld even op toen hij dat nieuws vernam. Afgelopen zomer leek het er namelijk op dat hij Hojlund naar Club ging halen, maar hij was er niet van overtuigd dat de Deen het geld waard was en koos uiteindelijk voor Roman Yaremchuk.

Hojlund trok uiteindelijk voor iets meer dan zeventien miljoen euro - ongeveer hetzelfde bedrag dat Mannaert neertelde voor Yaremchuk - naar Italië. Nu Atalanta hem verkocht heeft, lijkt het een zekerheid dat De Ketelaere - áls hij toestemt - aan genoeg speeltijd zal raken in Bergamo.

Poll: Zal Charles De Ketelaere komend seizoen bij Atalanata spelen?

TAGS  I  AC Milan  I  Atalanta  I  Club Brugge  I  Manchester United

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024