‘Antwerp-fans geloven het amper: Overmars breekt transferrecord voor droomtarget’

‘Antwerp-fans geloven het amper: Overmars breekt transferrecord voor droomtarget’
Woensdag 09 augustus 2023 - 18:30   I   door Redactie

Bij Antwerp staat de ploeg nog lang niet op punt. Binnen een tweetal weken staat de Champions League-voorronde weliswaar op het programma, dus de tijd begint te dringen.

Het nieuws dat De Gazet van Antwerpen woensdagavond bekendmaakte moet dan ook een énorme opluchting geweest zijn voor alle fans van de landskampioen. Na bijzonder lange onderhandelingen heeft Marc Overmars namelijk een droomtarget van iedereen met een rood-wit hart vastgelegd.

Keita - die vorig seizoen al vijf maanden gehuurd werd door Antwerp - zal definitief de overstap naar ’t Stad maken. De Great old betaalt zeven à acht miljoen euro aan OHL en de middenvelder zal een contract voor vier seizoenen tekenen. Keita wordt zo trouwens de recordtransfer van Antwerp, dat eerder deze zomer zijn record al brak voor Ilenikhena. 

Dat de afronding van deze transfer een opsteker is voor Marc Overmars en co. is een understatement. “Ook Mark van Bommel zal blij zijn, want de Antwerp-coach had dringend extra middenvelders nodig en Mandela Keita (21) kent de manier van spelen al”, luidt het finale oordeel van de krant.

Poll: Is Keita zeven à acht miljoen euro waard?

TAGS  I  Antwerp  I  OHL

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024