Jan Mulder kent dé oplossing voor Courtois-drama bij Duivels: “Dát moet hij doen”

Jan Mulder kent dé oplossing voor Courtois-drama bij Duivels: “Dát moet hij doen”
Maandag 14 augustus 2023 - 22:00   I   door Redactie

Door zijn gescheurde kruisband zou je het bijna vergeten, maar de toekomst van Thibaut Courtois bij de Rode Duivels is nog steeds onduidelijk.

Frank Vercauteren trok - een aantal dagen voor ‘het noodlot’ toesloeg - naar Madrid om de plooien met Courtois glad te strijken na de aanvoerderkwestie. Wat er uit die gesprekken is voortgekomen weet niemand, maar volgens Jan Mulder wordt het niet makkelijk om de breuken te lijmen.

“Courtois is onvervangbaar en staat dus sterk, de bond eist een 'knieval' van de deserteur; terwijl het misschien wel zo is dat Courtoís een eis stelt: het ontslag van Tedesco. Patstelling”, verklaart de Nederlander. Maar toch is er volgens Mulder een makkelijke regeling: “Geen paniek. Híer is de oplossing.”

“Courtois gaat, mits hij geselecteerd wordt, naar Tubeke, schudt de spelers hartelijk de hand en weigert die van bondscoach Tedesco. De coach kent de situatie en redeneert: 'Als hij zijn doel schoon houdt, is mij verder alles best.' Dat getuigt van de juiste, professionele, houding van een topcoach!”, concludeert Mulder.

Poll: Ben jij het eens met Jan Mulder?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Real Madrid

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024