Rode Duivel Thibaut Courtois opeens bijzonder hard aangepakt: "Kinderachtig"

Rode Duivel Thibaut Courtois opeens bijzonder hard aangepakt:
Dinsdag 15 augustus 2023 - 10:15   I   door Redactie

Thibaut Courtois heeft de voorbije maanden serieus van zich doen spreken. En zeker niet altijd in positieve zin.

Want dat hij niet meer kwam opdagen bij de Rode Duivels na een meningsverschil met bondscoach Domenico Tedesco over de aanvoerdersband wordt hem door veel analisten niet in dank afgenomen.

Al zeker niet door Eddy Snelders die het in HUMO niet kan laten om de nationale doelman - die ondertussen lang out is met een kruisbandblessure - zwaar aan te pakken. Bij zowat elke passage over Courtois zit er immers een sneer tussen. Lees even mee.

"In een niet eens zo ver verleden speelden onze internationals bij de topclubs uit de grootste competities. Ondanks al zijn kinderachtigheid klopt wat Courtois heeft gezegd: plots ziet hij verdedigers voor zich die niet zeker zijn van hun plaats bij middenmoters."

Onhebbelijkheden

"Tegen Oostenrijk, een land waarvan de Rode Duivels normaal gemakkelijk winnen, speelden we thuis gelijk. En dan nog omdat Thibaut Courtois ons recht hield, ondanks al zijn fratsen."

Afsluiten doet Snelders met nog maar eens een uithaal naar de beste doelman ter wereld. "Het belangrijkste is dat Courtois terugkeert bij de Duivels. Ondanks zijn onhebbelijkheden hebben we hem nodig."

Poll: Vind je dat Snelders gelijk heeft?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024