Wesley Sonck zéér duidelijk over blauw-zwarte publiekslieveling: “Kan beter!”

Wesley Sonck zéér duidelijk over blauw-zwarte publiekslieveling: “Kan beter!”
Donderdag 24 augustus 2023 - 18:30   I   door Redactie

Bij Club Brugge zijn er deze zomer weer een pak spelers bijgekomen. Mat Igor Thiago en Victor Barbera haalden ze niet één, maar twee nieuwe spitsen.

Dat deden ze vorige zomer ook al met Feran Jutgla - momenteel geblesseerd - en recordtransfer Roman Yaremchuk. De plaatsjes voorin zijn dus zéér duur bij blauw-zwart. Toptalent Romeo Vermant lijkt dan ook niet meteen in de plannen van Deila voor te komen.

De 19-jarige aanvaller wordt dit seizoen allicht weer het speerpunt van de beloftenploeg, Club NXT. Daar wist hij vorig seizoen 10 keer te scoren in 36 wedstrijden. Bij Eleven Sports liet Wesley Sonck zich uit over Vermant: “Vorig seizoen was niet slecht… ”

“Maar ik denk dat hij nóg beter kan”, opent de voormalige Rode Duivel. “Als spits moet je áltijd het verschil maken, dat is net het moeilijke eraan.” Vermant reageerde meteen: “Ik vind dat hij gelijk heeft. Soms moet ik wat frisser zijn voor doel, door minder te lopen. En ik moet meer scoren!” Hieronder kan je het volledige fragment bekijken. 

Poll: Als Club deze zomer nog één van deze spelers moét verkopen, wie moeten ze dan laten gaan?

TAGS  I  Club Brugge  I  Club NXT

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024