Carl Hoefkens geeft Ronny Deila op frappante manier lik op stuk: “Goddelijk!”

Carl Hoefkens geeft Ronny Deila op frappante manier lik op stuk: “Goddelijk!”
Zondag 01 oktober 2023 - 18:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge was er afgelopen zomer veel te toen rond het inslinken van de kern. Ronny Deila wil niet té veel spelers hebben, dus er moesten er een pak van hen beschikken.

Het werd al snel duidelijk dat Kamal Sowah geen plaats meer had in de ploeg van de Club-trainer. Het duurde lang voor hij een nieuwe ploeg vond, maar uiteindelijk was het Standard dat hem voor één seizoen wist te huren. Zaterdag was het de Ghanees die de ploeg van Hoefkens tegen OHL naar de overwinning knalde.

Met een geniale volley (die je hieronder kan bekijken) zorgde hij ervoor dat Standard pas voor de tweede keer dit seizoen kon winnen. Na de match noemde OHL-trainer Brys Sowah dan ook ‘een Ghanese God’. Sowah zelf is vooral Hoefkens - onder wie hij ook bij Club Brugge zijn beste vorm wist te halen - dankbaar: “Ik dank hem voor de vrije rol die ik hier krijg.”

“Zolang ik mijn verdedigende taken maar uitvoer, krijg ik de vrijheid om over het veld te zwerven. Zo voetbal ik het liefst. Mijn connectie met Hoefkens blijft de beste die ik ooit gevoeld heb met een coach”, is de middenvelder duidelijk. Volgende week komt Club op bezoek in Luik, waar Sowah dus mogelijk revanche kan nemen: “Maar ik heb niet het gevoel dat ik iets te bewijzen heb tegen Club!”

Poll: Had Sowah nog een meerwaarde kunnen zijn voor Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Standard

zaterdag 2 december 2023

vrijdag 1 december 2023

donderdag 30 november 2023

woensdag 29 november 2023