'Kasper Dolberg vertrekt al opnieuw bij Anderlecht'

'Kasper Dolberg vertrekt al opnieuw bij Anderlecht'
Woensdag 15 november 2023 - 20:00   I   door Redactie

Kasper Dolberg maakt furore maakt bij Anderlecht en trekt nu al de aandacht van grote Europese clubs, waaronder het Italiaanse Napoli. Sinds zijn transfer van OGC Nice naar Anderlecht voor 5 miljoen euro, heeft Dolberg indrukwekkende cijfers neergezet met negen doelpunten in veertien optredens in alle competities.

Zijn prestaties hebben niet alleen bewondering gewekt bij fans en critici, maar hebben ook de interesse gewekt van Napoli, dat op zoek is naar een mogelijke vervanger voor hun sterkhouder Victor Osimhen. Osimhen, die momenteel uitblinkt bij Napoli en aantrekkelijk is voor vele topclubs, zou een opening kunnen creëren voor Dolberg om naar Italië te verhuizen. Dat meldt SciSports.

Voor Dolberg zou een overstap naar Napoli zijn eerste avontuur in de Serie A betekenen. Zijn carrière begon bij Ajax, waarna hij speelde voor Nice, Sevilla en TSG Hoffenheim, alvorens vorige zomer naar Anderlecht te verhuizen.

De waarde van Dolberg wordt momenteel geschat op 7 miljoen euro door Transfermarkt, maar RSC Anderlecht zou mogelijk een hoger bedrag eisen, zeker als Napoli een aanzienlijke som ontvangt voor Osimhen. Dolberg, die een contract heeft bij RSC Anderlecht tot midden 2027, lijkt zich echter goed te voelen in Brussel, wat gespiegeld wordt in zijn prestaties op het veld.

Poll: Vrees jij voor een snel vertrek van Dolberg?

TAGS  I  Kasper Dolberg  I  Anderlecht  I  Napoli

maandag 4 december 2023

zondag 3 december 2023

zaterdag 2 december 2023

vrijdag 1 december 2023

donderdag 30 november 2023