Genk-supporters bikkelhard ondanks zege tegen Antwerp: “Hij stond continu te klagen en te zagen bij de scheidsrechter!”

Dinsdag 26 december 2023 - 15:28   I   door Redactie

De wedstrijd tussen Genk en Antwerp eindigde op 3-0 in het voordeel van Genk. Ondanks deze overwinning zijn de Genk-supporters bijzonder kritisch voor zowel Bryan Heynen als coach Wouter Vrancken.

Op het platform 'X' uiten zowel de Antwerp- als Genk-supporters hun frustraties over Genk-middenvelder Bryan Heynen. Volgens hen is Heynen een "triestige speler" en had hij tijdens de eerste helft een rode kaart moeten krijgen. Daarnaast uiten de Genk-supporters ook enige frustratie over hun coach, Wouter Vrancken.

Volgens hen was Vrancken te veel aan het klagen bij de vierde ref en hield hij zich te weinig bezig met het spel op het veld.

Naast al deze kritiek waren de Genk-fans wel in de wolken over invaller Tolu, die in amper twee minuten tijd twee doelpunten wist te maken.

Poll: Moest Bryan Heynen tijdens de eerste helft een rode kaart krijgen?