Vermeeren laaiend enthousiast: ‘Ideale club wil droomtransfer forceren’

Vermeeren laaiend enthousiast: ‘Ideale club wil droomtransfer forceren’
Woensdag 03 januari 2024 - 21:00   I   door Redactie

Arthur Vermeeren heeft een aantal dagen geleden laten weten dat hij Antwerp allicht in 2024 zal verlaten.

De kans is het grootste dat dat komende zomer zal gebeuren, al kan hij mogelijk in de winter al vertrekken. Dat kan gebeuren als er een knotsgek bod op tafel gelegd wordt, maar ook wanneer er een huuroptie tot het einde van het seizoen aan de transfer verbonden wordt. Zo zou Arthur het seizoen namelijk nog af kunnen maken bij Antwerp.

Vermeeren heeft zelf wel een voorwaarde aan een transfer verbonden. Hij wil namelijk naar een ploeg waar het zeker is dat hij genoeg speeltijd zal verzamelen. Clubs als FC Barcelona en Manchester United lijken daarom niet ideaal, al heeft hij zeker de kwaliteiten om daar mee te draaien met het eerste elftal.

Een ploeg waar die kans nog heel wat groter is, is Brighton & Hove Albion. De ex-club van Trossard wil volgens The Daily Mail deze winter al een transfer forceren. Er zou geen huuroptie verbonden zijn aan de deal, maar wat Vermeeren mogelijk over de streep kan trekken is dat hij met zekerheid genoeg zal spelen bij Brighton. Afwachten of er een niet te weigeren bod komt…

Poll: Wanneer zal Vermeeren Antwerp verlaten?

TAGS  I  Antwerp  I  Brighton

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024