Geel-trainer ziet één manier om te winnen van Betekom: "Het is nu aan de groep om een reactie te tonen"

Geel-trainer ziet één manier om te winnen van Betekom:
Vrijdag 08 maart 2024 - 13:00   I   door Redactie

Verbroedering Geel moet het zaterdag (20) tegen Betekom zonder middenvelder Edwin Wang stellen. De Nederlander pakte tegen Witgoor Sport zijn derde gele kaart en is geschorst.

Geel-trainer Tom Schipper recupereert in zijn selectie Marijn Convents na een schorsing. Yusri Bouziane (ziek) en de al langer afwezige Amin Oilil (operatie) zijn er niet bij. Na het 2-2-gelijkspel tegen Witgoor Sport hoopt Schipper op een reactie van de groep. "De eerste 70 minuten tegen Witgoor Sport speelden we een goede wedstrijd, maar we beloonden onszelf niet en daarna gaven we het zelf weg."

Geel staat zesde op drie punten van nummer vier Pelt. Coach Tom Schipper hoopt opnieuw met een zege aan te knopen. "Het is aan de groep om een reactie te tonen wil het dit seizoen nog iets maken. We moeten opnieuw als groep fungeren. Onze mentaliteit en niveau in balverlies moeten scherper en hoger. We moeten opnieuw in blok, als groep, verdedigen." (DJ)

De kern: Belkouch, Decoopman, Convents, Haid El Assiri, Hoebregs, Joosten, Kayahan, Kreydt, Maesen, Ndiaye, Quintiens, Robin, Van Geffen, Van Parys, Walen De Keyser, Wijns.

Poll: Wie wint?

TAGS  I  Geel  I  Schipper

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024