Toch een stunt in de maak? Turkse fans gefrustreerd: "Zo slecht"

Toch een stunt in de maak? Turkse fans gefrustreerd:
Donderdag 14 maart 2024 - 19:16   I   door Redactie

Union speelt vanavond zijn terugwedstrijd in de achtste finales tegen het Turkse Fenerbahçe. Vorige week gingen de Brusselaars met 0-3 onderuit in het Dudenpark. Trainer Alexander Blessin voerde vanavond enkele wissels door om andere spelers wedstrijdritme te geven.

Aangezien er nog weinig voor te spelen is, begon de ploeg van Blessin toch sterk en kon zelfs enkele kansen afdwingen. Toch werd er na 18 minuten een Turks doelpunt van Osayi-Samuel afgekeurd wegens buitenspel. Union bleef kansen creëren, maar bij de rust staat het nog 0-0.

Dat zien ook de fans van Fenerbahçe. Een Turkse supporter vindt dat de thuisploeg slecht speelt en hij vindt dat er te weinig passes aankomen. Er is vooral veel vraag naar Dusan Tadic. De ex-speler van Ajax zou meer vuur in het spel kunnen brengen.