Anthuenis: "Zij zijn de grote favoriet voor de titel"

Anthuenis:
Dinsdag 08 november 2016 - 08:58   I   door Redactie

Volgens Aimé Anthuenis is er binnenkort - als de geblesseerden terugkeren - een duidelijke favoriet voor de titel in de Jupiler Pro League. Dat zegt de analist op de website van De Zondag.

Anthuenis heeft het over Club Brugge. Enkele spelers zijn er echter nog niet bij. “Het klopt dat Diaby momenteel niet de vorm te pakken heeft die hij vorig seizoen – en dan vooral in de play-offs – etaleerde. Maar dit kan altijd terugkomen. Zijn snelheid kan Club Brugge heel wat opleveren.  Ik zal nog meer zeggen: als hij samen met Izquierdo opnieuw zijn niveau bereikt en Refaelov keert terug, is Club Brugge voor mij de favoriet voor een nieuwe landstitel", aldus Anthuenis.

"Ik vind ook dat je Diaby en Vossen moeilijk kunt vergelijken. Die laatstgenoemde is iets beter dan de Franse Malinees wanneer Club dominant is in een wedstrijd en veel in de zestienmeter van de tegenstander vertoeft. Diaby komt op zijn beurt beter uit de verf als hij de ruimte optimaal kan benutten. De vorm van een aanvaller hangt niet alleen af van het persoonlijke niveau, maar ook hoe men bediend wordt. Vossen heeft dus nu niet definitief de bovenhand gehaald.”

TAGS  I  Aimé Anthuenis  I   Club Brugge

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024