POLL: Heeft Nainggolan een toekomst bij de Rode Duivels?

POLL: Heeft Nainggolan een toekomst bij de Rode Duivels?
Maandag 28 augustus 2017 - 16:00   I   door Redactie

Er is de laatste dagen heel wat gezegd en geschreven over de toekomst van Radja Nainggolan. Hij denkt erover na om te stoppen als international. Is dat een begrijpelijke keuze? En valt Martinez iets te verwijten in de hele polemiek? Wij willen het graag van u weten.

Radja Nainggolan werd niet opgeroepen voor de aankomende interlands tegen Gibraltar en Griekenland omdat hij te laat zou geweest zijn op een tactische bespreking. Dat zorgde voor veel onbegrip bij de middenvelder, die zelfs twijfelt of hij nog wel door wil als Rode Duivel.

Martinez wil met zijn niet-selectie een voorbeeld stellen aan zijn groep. Professionalisme staat boven alles in zijn optiek. Dat dit niet het eerste incident is met Ninja, denk maar aan de heisa over het feit dat hij rookt, helpt uiteraard ook niet.

Maar wat denkt u van dit alles? Is het terecht dat onze bondscoach Nainggolan weert uit de kern? Of verdient een speler als hem altijd een selectie en overdrijft de Spanjaard? Laat het weten in onderstaande poll!

Poll: Heeft Nainggolan een toekomst bij de Rode Duivels?

TAGS  I  nainggolan  I   martinez

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024