Deze smaakmakers dreigen in januari de Jupiler Pro League te verlaten

Deze smaakmakers dreigen in januari de Jupiler Pro League te verlaten
Vrijdag 25 november 2016 - 18:15   I   door Redactie

Er dreigen straks in januari een hoop smaakmakers te vertrekken uit de Jupiler Pro League. Rond de topspelers zijn al aardig wat geruchten en het moet nog december worden.

José Izquierdo: Mag enkel bij een megabod weg in januari bij Club Brugge. Er zijn Europese clubs geïnteresseerd in de Colombiaan. Afwachten of er een team meer dan 20 miljoen euro zal bieden voor hem. In dat geval is hij weg.

Leon Bailey: De Jamaicaan kan rekenen op de belangstelling van zes clubs, en niet van de minsten. Onder meer Manchester United en Napoli lonken naar hem. Zelf sluit hij een vertrek in januari niet uit.

Wilfred Ndidi: De middenvelder van RC Genk is gegeerd, en al zeker door Leicester City. De Engelse club zou een bod van 18 miljoen euro plus bonussen hebben gedaan op hem.

Ishak Belfodil: Hij is nog maar sinds eind augustus aan de slag bij Standard. Toch is het niet uitgesloten dat hij in januari al terug vertrekt. Anthony Knockaert deed vorig jaar hetzelfde bij de Rouches.

Sofiane Hanni: De kans is klein dat hij al vertrekt bij Anderlecht, maar de relatie met coach René Weiler lijkt toch ietwat verzuurd. Bovendien is Dick Advocaat geïnteresseerd om de Algerijn naar Fenerbahçe te halen.

Lukasz Teodorczyk: Wil bij Anderlecht wel blijven, maar wat als er een club zich meldt met een gigantisch contract? Paars-wit heeft de aankoopoptie, maar met geld is alles te koop. Bovendien is Teodorczyk énorm goed bezig en speelt hij zich in de kijker van vele Europese teams.

Alejandro Pozuelo: Concrete interesse is er niet voor hem, maar de Spaanse middenvelder is één van de sterkhouders van Genk. Wat als een Spaanse club zich meldt?

TAGS  I  Club Brugge  I   Anderlecht

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024