Club Brugge pakt uit met monsterscore, Vossen scoort vier keer

Vrijdag 25 november 2016 - 22:18   I   door Redactie

Club Brugge heeft een wel erg overtuigende zege geboekt tegen KV Mechelen. Blauw-zwart pakte uit met een monsterscore na een sterke tweede helft en liefst vier goals van Jelle Vossen.

Club Brugge had het veldoverwicht, maar echt heel veel kansen kreeg de thuisploeg niet. Al was er wel een stevige trap van Izquierdo en was de voorsprong aan de rust uiteindelijk wel verdiend. Alleen was de toegekende penalty twijfelachtig. Izquierdo ging neer, maar Xavier Chen leek hem niet te raken. Jelle Vosen zette de penalty wel om.

Meteen an de rust verdubbelde José Izquierdo de score. De Colombiaanse aanvaller trapte het leer over Colin Coosemans in doel. Met een heerlijk doelpunt zorgde Bjelica vrijwel meteen voor de aansluitingstreffer, maar Jelle Vossen wiste dat doelpunt met zijn tweede van de avond weer uit.

Nadien was er weer een twijfelachtige penalty na vermeend hands van Denswil. Dalibor Veselinovic trapte echter te zwak en Butelle kon makkelijk redden. Daarna maakte Vossen het helemaal af. In de plaats van 3-2 werd het 4-1. Michel Preud'homme vond het de ideale moment om ook Lior Refaelov nog zijn kans te geven om na drie maanden zijn comeback te maken. Met de Israëliër op het veld liep Club nog uit tot 6-1 na goals van Hans Vanaken en wéér Vossen.