Leon Bailey getroffen door drama

Leon Bailey getroffen door drama
Maandag 28 november 2016 - 07:04   I   door Redactie

De vader van Leon Bailey, Craig Butler, reageerde bijzonder emotioneel op het incident van zijn zoon met de supporters van RC Genk. De aanvaller ging zwaar in de clinch.

Nu blijkt dat er bij de vader van Bailey kanker is vastgesteld. "Ik heb net gehoord dat mijn zoon bespuwd werd, dat er bier op hem gegooid werd, dat ze hem een vuile neger genoemd hebben, dat ze gezegd hebben dat hij niks is en dat hij terug zou moeten gaan naar Jamaica", vertelt Butler in Het Laatste Nieuws.

"Dat gebeurde niet door een fan van de tegenstander, maar door een zogenaamde supporter van Racing Genk. Op een moment dat onze zoon te horen gekregen heeft dat zijn vader kanker heeft, en die nog maar twee dagen geleden geopereerd moest worden, is dit niet wat hij nodig had van de fans van Racing Genk."

"Zijn broer en vriendinnetje in de tribune kregen bier over zich heen gegooid en werden uitgescholden voor van alles en nog wat. Verdient een 19-jarige jongen, die ervoor koos voor Racing Genk te spelen terwijl hij naar zoveel andere clubs had gekund, dit? De repliek van Leon was er trouwens niet één tegenover alle Genkfans, maar tegenover één bepaalde man in de tribune."

TAGS  I  RC Genk  I   Leon Bailey

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024