Vanaken scherp voor KVO na late zege: "Even terugpakken"

Vanaken scherp voor KVO na late zege:
Maandag 16 oktober 2017 - 13:48   I  

Hans Vanaken speelde een puike partij met Club Brugge op het veld van KV Oostende. De middenvelder kwam erg dicht bij een doelpunt, maar trof te paal. Uiteindelijk won blauw-zwart in de laatste minuut en daar was hij uiteraard erg tevreden over.

"Het was op het nippertje, maar ik denk wel dat we uiteindelijk verdiend wonnen. Vooral in de fase na de 1-2 waren we echt dominant. Ik trapte dan die bal op de paal, anders was het 1-3 en voor hen nog een stuk moeilijker geweest om terug te keren. Al scoorden zij uit het niets twee fantastische doelpunten”, zegt hij bij Radio 1.

De Kustboys kwamen erg gemotiveerd aan de aftrap. "We wisten dat het een moeilijke wedstrijd zou worden, want voor Oostende is het tegen ons altijd de match van het jaar. Ze waren heel gemotiveerd en haalden in hun laatste twee matchen ook goeie resultaten met hun nieuwe coach. Maar met de koppositie en ons vertrouwen weten we dat we elke match kunnen winnen.”

"Op dit moment loopt alles gewoon goed bij ons. Maar ik kan me ook nog herinneren dat we hier vorig jaar verliezen in de laatste minuut. En vandaag winnen we in de laatste minuut. Even terugpakken!”,besluit hij.

Poll: Wordt Club kampioen?

TAGS  I  Club Brugge  I   Vanaken  I   KV Oostende

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024