Stanciu steekt vlak voor Club de boel in brand: "Het is genoeg, zo gaat het niet"

Stanciu steekt vlak voor Club de boel in brand:
Donderdag 02 november 2017 - 06:00   I   door Redactie

Voor Nicolae Stanciu is het stilaan welletjes geweest. De Roemeen werd voor bijna 10 miljoen euro aangetrokken, maar komt weinig aan spelen toe bij Anderlecht.

"Vorig seizoen had ik het al moeilijk om me door te zetten", aldus Stanciu. "Toen was ik beslissend in de Europa League (hij maakte vier goals, red.), maar kreeg ik in de play-offs amper kansen. Nu is het gelijkaardig. In Beveren scoorde ik en gaf ik een assist, maar belandde ik nadien op de bank. Hoe kan ik zo in vorm geraken? Ik heb, net als iedereen, continuïteit nodig", zucht Stanciu in Het Laatste Nieuws.

Wil Anderlecht nog wel verder met zijn recordaankoop? "In se zou het niet slecht zijn dat er een signaal komt", zegt de speler zelf. "Want ik weet niet wat de plannen van Anderlecht met mij zijn."

"Ik wil blijven. Het is mijn doelstelling om hiér door te breken. (zwijgt even) Vorig seizoen wees ik niet voor niks Fenerbahçe af, terwijl ik daar veel meer kon verdienen. Ik heb geen spijt van die keuze, maar... Het is tijd dat ik speel. Er moet iets veranderen."

Poll: Heeft Stanciu volgens jou nog een toekomst bij Anderlecht?

TAGS  I  Stanciu  I   Anderlecht

maandag 20 mei 2024

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024