Bandé dan toch weg bij KV Mechelen? "20 miljoen"

Bandé dan toch weg bij KV Mechelen?
Dinsdag 07 november 2017 - 16:50   I  

Hassane Bandé is de revelatie van onze JPL. De 19-jarige spits van KV Mechelen scoorde al 8 keer in is gegeerd door half Europa. Bij Malinwa willen ze hem alleen bij een 'zot bod' laten gaan.

"Het is duidelijk dat we een goudhaantje hebben”, zegt voorzitter Johan Timmermans bij GVA. “Bandé bevestigt hetgeen Yannick Ferrera in hem zag. Hij heeft zijn kans gegrepen en doet het schitterend." 

"Of we nu vrezen om hem kwijt te raken? Neen. Voorlopig is er geen concreet bod. En ik heb niet de indruk dat hij zijn hoofd gek laat maken. Hij weet dat hij hier nog kan groeien. De bedoeling is om hem zo lang mogelijk te houden, en hem op termijn voor een ongelooflijk bedrag te verkopen.”

Al kan het snel veranderen in het voetbal. "Het gaat hier om een spits. En de prijzen voor spitsen liggen automatisch hoger. Iemand vroeg me of 4 miljoen realistisch is, maar dat lijkt me toch wat aan de lage kant. Willen ze met ons aan tafel, dan zullen ze met een zot bod moeten komen - bij wijze van spreken 20 miljoen." 

"Maar nogmaals: een vertrek is niet aan de orde. Al beslis ik als voorzitter niet alléén over dat soort dingen.”

Poll: Is hij nu al klaar voor een stap hogerop?

TAGS  I  KV Mechelen  I   Bandé  I   Timmermans

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024