Club Brugge krijgt dit slechte nieuws te horen uit Italië

Maandag 29 april 2024 - 15:00   I   door Redactie

Fiorentina heeft een uitstekende voorbereiding gehad op de halve finale van komende donderdag in de Conference League tegen Club Brugge.

Het team van coach Italiano behaalde een overtuigende 5-1 overwinning op eigen veld tegen Sassuolo. Fiorentina nam na een kwartier de leiding dankzij Sottil, maar het duurde tot het begin van de tweede helft voordat de wedstrijd echt openbrak. Binnen een tijdsbestek van twaalf minuten werden maar liefst vijf doelpunten gescoord.

Verdediger Martinez verdubbelde de voorsprong van Fiorentina, maar ex-Genk middenvelder Kristian Thorstvedt antwoordde meteen met een tegendoelpunt. De thuisploeg liet zich niet van de wijs brengen en scoorde vervolgens nog drie keer in korte tijd: Gonzalez, Barak en opnieuw Gonzalez zorgden voor de 5-1.

Dankzij deze overwinning klimt Fiorentina over Napoli naar de achtste plaats in de Serie A. Club Brugge staat tegenover een tegenstander die ook in vorm is. Zijn dit de ingrediënten voor een spectaculaire wedstrijd?

Poll: Haalt Club Brugge de finale van de Conference League?