Verhaeghe in oorlog met deze Belgische club: "Bijzonder explosief"

Verhaeghe in oorlog met deze Belgische club:
Dinsdag 23 januari 2018 - 16:45   I   door Redactie

Volgens Stephan Keygnaert leven Bart Verhaeghe (Club Brugge) en Paul Gheysens (Antwerp) op voet van oorlog met elkaar. De chef voetbal van Het Laatste Nieuws schrijft dat dinsdag in zijn krant.

"De verhouding tussen Gheysens en Verhaeghe is bijzonder explosief. De twee gunnen elkaar momenteel niks. De wijze waarop Verhaeghe het Eurostadion is blijven afschieten, heeft naar verluidt gewogen op het (hechte) gezinsleven van Paul Gheysens, waar vrouw en kinderen het lastig hadden met de herhaaldelijke mokerslagen op echtgenoot/vader", aldus Keygnaert.

"Die zal nu willen betalen met gelijke munt - 'Ik mijn stadion niet, gij uw stadion niet', zoiets. De tweet van Marc Coucke, zondagavond, was vervolgens onnodige bemoeienis. 'Wat is zijn probleem, eigenlijk?', reageerde een gepikeerde Gheysens. In de coulissen van het Belgische voetbal wordt trouwens geopperd dat zijn overname van Anderlecht hoofdzakelijk een machtsontplooiing was van Marc Coucke in het gezicht van zijn concurrenten in Brugge, Gent en Antwerpen."

Poll: Zal Antwerp op korte termijn zo'n grote club als Club Brugge worden?

TAGS  I  Verhaeghe  I   Club Brugge

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024